Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Rivalii l-au distrus în direct. Ce au putut să îi transmită şefului de la FCSB

Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Rivalii l-au distrus în direct. S-a aflat ce au putut să îi transmită şefului de la FCSB în scandalul momentului. După ce latifundiarul din Pipera i-a numit sclavi, aceştia au reacţionat dur.

Gigi Becali l-a jignit pe Dan Șucu, dar i-a făcut praf şi pe ceilalţi şefi din Giuleşti. Victor Angelescu nu s-a lăsat mai prejos.

Umilinţă totală pentru Gigi Becali!

Gigi Becali a lansat un atac devastator la adresa lui Dan Șucu, patronul Rapidului. A fost nemulțumit că Rpaid a votat împotriva eliminării regulii U21 din fotbalul românesc. „Nu voi comenta afirmațiile nimănui”, a spus Şucu, conform prosport.ro.

Apoi, a venit rândul lui Victor Angelescu, acţionarul minoritar din Giuleşti. „Sincer, pe mine m-a amuzat. Normal, nu este frumos, o să avem și o reacție oficială. Nu are rost să comentez asemenea comportament.

E treaba domnului Becali, nu putem noi să-l educăm. Nu avem cum, trebuia să-l educe cineva până la vârsta asta. Nu e normal să vorbească așa, dacă nu a înțeles până la vârsta asta, nici acum nu mai are cum să învețe.

Am râs când am citit, eu eram mai surprins dacă reacționa normal. Era mai surprinzător dacă era decent”, a declarat acționarul minoritar al Rapidului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed