Marius Lăcătuș i-a explicat clar lui Gigi Becali. De ce nu a fost susținut de patronii din Superliga: ‘Nu le-a plăcut’

Marius Lăcătuș a explicat de ce patronii din Superliga nu l-au susținut pe Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a vrut să se elimine regula U21, dar demersul său nu a avut succes în cadrul Adunării Generale.

Marius Lăcătuș știe de ce nu a fost susținut Gigi Becali

Gigi Becali s-a prezentat la Adunarea Generală care a avut loc marți, 27 iunie, la sediul LPF. Omul de afaceri a încercat să-i convingă pe ceilalți patroni din Superliga să-l susțină pentru ca regula U21 să fie eliminată. Nu a avut însă succes și s-a enervat cumplit. Șapte cluburi l-au susținut, șapte au fost împotrivă și două s-au abținut.

Marius lăcătuș a dezvăluit de ce Becali nu a avut susținerea celorlalte cluburi.

„Pe mine m-a mirat, un pic, nu foarte mult, modul în care a prezentat toată această tevatură vis-a-vis de regula U21. Practic, Becali era cam șeful, iar ceilalți trebuiau să asculte sau eventual să voteze la comandă. Uite că lucrul ăsta nu s-a întâmplat.

Probabil, niște conducători ai unor cluburi s-au simțit poate jigniți de modul de adresare. Și atunci, probabil au votat contrar așteptărilor lui Becali. Doi la mână, mai vreau să cred că au votat în interesul cluburilor lor. Dacă o echipă care își permite să țină în lot 4-5 jucători sub 21 de ani și pe care să se bazeze că joacă unul sau doi titulari, mi se pare normal să voteze pro.

Trei la mână, cred eu că mai e tot în interesul unor cluburi să le forțeze pe altele, precum FCSB sau CFR, să folosească jucători U21, lucru pe care FCSB sau CFR nu și l-ar dori.

Eu am zis de la început, cred că jucătorii U21 trebuie să joace pe valoare, nu să fie impuși. Ai valoare, joci! Dacă nu, nu. Dacă n-ai valoare și ți se impune ca echipă să joci cu U21, ajungem la ce vedem la EURO 2023 U21″, a spus Marius Lăcătuș, potrivit Digisport.

Voturile cluburilor din Superliga

FCSB, CSU Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, FCU Craiova, Hermannstadt și Poli Iași au cerut ca regula U21 să fie eliminată.

Nu după mult timp, șefii celor de la Iași au anunțat că a fost o eroare și că se abțin.

FC Voluntari, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, UTA Arad, U Cluj, Dinamo, și Rapid au votat ca regula U21 să rămână. Farul Constanța și Sepsi OSK s-au abținut.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Nu pricep de ce se menține gogomănia impusă cu regula U21 când este egalitate de voturi . 7-7 nu înseamnă că liftele ce taie și spânzură prin FRF ar deține majoritatea .
    Normal este să se repete votul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed