Rapidiştii îl fac praf pe Gigi Becali! Replică dură la adresa şefului de la FCSB: ‘Sclavi sunt la dânsul la Palat’

Rapidiştii îl fac praf pe Gigi Becali! Replică dură la adresa şefului de la FCSB. Preşedintele echipei din Giuleşti, Daniel Niculae s-a dezlănţuit la adresa latifundiarului din Pipera. Totul din cauza votului privind eliminarea regulii U21 în Superliga.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a reacționat într-un mod dur la adresa lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Rapidiştii îl fac praf pe Gigi Becali!

Daniel Niculae a taxat ieșirea lui Gigi Becali. Patronul FCSB, nemulțumit că cei de la Rapid nu au fost de acord cu boicotul împotriva regulii U21, i-a numit pe giuleșteni „sclavi”. „FC Rapid e sclav. Nenea Șucu e sclav! El se dă patron de mobilă, se dă deștept pe la TV, că el vorbește în funcție de nu știu ce regulamante, dar el vrea să fie sclav”, a declarat Gigi Becali.

„Gândiți-vă ce am fi făcut fără să avem această regulă U21. S-a coborât foarte mult nivelul. Nu au fost niciodată un exemplu abaterile astea ale domnului Becali. Fiecare încearcă să vină cu ceva în plus, pentru a schimba percepția oamenilor. Suporterii și-au pierdut încrederea în fotbalul românesc.

Sclavi? Sclavi sunt la dânsul la Palat sau acasă! Dacă ne întoarcem pe vremea sclaviei, nu e bine. E un limbaj de cea mai joasă speță. Nici măcar suburban, mai rău. Să apari la televizor să vorbești în halul ăsta… Astfel de manifestări care nu își au locul în societate”, a declarat Daniel Niculae.

Oficialul din Giuleşti nu s-a oprit aici. „E un sezon mult mai atractiv. Ați văzut ce a însemnat revenirea Rapidului pe prima scenă. Chiar m-a bucurat revenirea lui Dinamo, a Iașiului, a Oțelului, echipe cu o bază mare de suporteri. Va fi o competiție încinsă, cu meciuri echilibrate. Sper să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor.

Nu ne abatem de la drumul pe care l-am început. Clubul a făcut pașii corecți pentru a reveni la nivelul din trecut. Vom încerca chiar să îl depășim, să dominăm campionatul an de an”, a mai declarat Daniel Niculae.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed