Coşmarul prin care a trecut omul lui Gică Hagi! Dezvăluiri teribile despre Eric de Oliveira: ‘S-a trezit cu pareză pe partea dreaptă’

Coşmarul prin care a trecut omul lui Gică Hagi! Dezvăluiri teribile despre Eric de Oliveira. Un fost coleg al brazilianului a vorbit despre drama prin care a trecut acesta în urmă cu câteva zile.

Eric de Oliveira s-a confruntat cu probleme mari de sănătate în ultimii ani. Totul a culminat cu AVC-ul pe care l-a făcut săptămâna trecută.

Coşmarul prin care a trecut omul lui Gică Hagi!

Actualul angajat al lui Gică Hagi a fost la un pas de moarte. Răzvan Pleșca a dezvăluit cum a ajuns să fie aproape de o tragedie fotbalistul care a marcat multe goluri spectaculoase în campionatul nostru.

Eric de Oliveira nu s-a putut bucura prea mult de titlul câștigat de Farul. Aflat acum în staff-ul lui Gică Hagi, brazilianul le-a dat mari emoții apropiaților. Fostul fotbalist s-a trezit în cantonamentul dobrogenilor cu o pareză pe partea dreapta. Apoi a aflat că a suferit un accident vascular.

Foștii colegi de la Gaz Metan au ținut imediat să-i fie alături lui Eric, în frunte cu Răzvan Pleșca, anunţă prosport.ro. „Am înțeles că a avut probleme în ultima zi de cantonament, după ce s-a trezit cu pareză pe partea dreaptă. Era mai ok azi, am și vorbit cu el! I-am trimis un filmuleț de la promovarea Mediașului (n.n. în Liga 3) și s-a bucurat mult, a zâmbit. Îi dorim cu toții multă sănătate și să se facă repede bine”, a spus Răzvan Pleșca, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed