Vedeta lui Adrian Mutu are tupeu! Anunţ incredibil după ce a semnat cu Rapid. Le-a ameninţat direct pe rivale

Vedeta lui Adrian Mutu are tupeu! Anunţ incredibil după ce a semnat cu Rapid. Le-a ameninţat direct pe rivale. A venit cu gânduri mari în Giuleşti, după perfectarea împrumutului de la Arsenal.

Cătălin Cîrjan a venit cu gânduri mari la echipa antrenată de Adrian Mutu. La plecarea Rapidului în cantonamentul din Slovacia, Cătălin Cîrjan, i-a pus gând rău rivalei Dinamo.

Vedeta lui Adrian Mutu are tupeu!

Dinamo și Rapid s-au întâlnit în această dimineață la aeroportul „Henri Coandă” de la Otopeni. „Câinii” au decolat în Slovenia, giuleștenii în Slovacia. Vedeta lui Adrian Mutu le-a făcut pe plac fanilor. le-a transmis că abia aşteaptă să îi bată pe cei de la Dinamo.

„Toate derby-urile sunt frumoase. De-abia aștept să joc, sunt sigur că va fi un stadion plin, o atmosferă frumoasă, și abia aștept să o batem (n.r. – pe Dinamo)!”, a spus Cîrjan.

„Nu există presiune, nu există emoții. M-am apucat de fotbal de plăcere, ăsta e visul meu. Mi-am cunoscut colegii, m-au primit foarte bine. E un grup unit și abia aștept să încep sezonul cu ei. Toți sunt niște băieți extraordinari și încerc să învăț ce pot de la fiecare.

Ieri (n.r. – de centenar) a fost o zi specială, n-am trăit niciodată așa ceva. Abia aștept să aud fanii la primul nostru meci.

Nu mă gândesc foarte mult la obiectivele mele personale. O să dau tot ce am mai bun pe teren și sper să câștigăm titlul. Vreau să demonstrez pe teren ce pot.

Chiar și cei de la Arsenal mi-au spus de domnul Mutu că a fost o legendă. Sper să ajung și eu la nivelul dânsului”, a mai spus Cârjan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed