Alertă la CSU Craiova! Mihai Rotaru nu mai ştie ce să facă. Ce se întâmplă cu Andrei Ivan

Alertă la CSU Craiova! Mihai Rotaru nu mai ştie ce să facă. S-a aflat ce se întâmplă cu Andrei Ivan.

CSU Craiova a avut primul meci amical din acest stagiu cu echipa Botev Plovdiv din Bulgaria. Gruparea lui Eugen Neagoe s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate Alexandru Creţu (4) şi Florin Gaşpar (75).

Alertă la CSU Craiova

Andrei Ivan a părăsit terenul în minutul 20 al partidei, jucătorul acuzând dureri la picior. Acum, Neagoe speră ca fotbalistul lui să poată evolua în următoarele meciuri.

„A fost un antrenament reuşit până la urmă, deşi jocul, ţinând cont că a fost primul amical, era logic că nu va fi unul aşa cum ne dorim. Mă rog, ne lipsesc şi şapte jucători dintre cei mai importanţi. Azi au jucat mulţi copii, mulţi jucători tineri. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni şi mă bucur foarte mult că a revenit Nicuşor Bancu, după foarte multe zile lungi atât pentru noi, cât şi pentru el. Mă bucur şi pentru revenirea lui Mitriţă.

Sper să fie OK totul cu Andrei Ivan, să nu fie probleme cu el. Pentru că a simţit ceva la picior. A fost primul joc după o perioadă destul de încărcată, dar băieţii au făcut efort, au fost serioşi, au respectat tot ce am vorbit şi ce am făcut la antrenament de dimineaţă, iar pentru asta vor avea liber mâine. Miercuri vom avea un nou joc, cu o echipă bună şi sper să fie mai reuşit jocul decât cel de azi. Trebuie să facem programul pe care ni l-am propus”, a spus Eugen Neagoe, conform Prosport.

Alexandru Crețu: „Suntem într-o perioadă grea”

Alexandru Crețu, cel care a marcat primul gol pentru CSU Craiova, a recunoscut că formația lui trece printr-o perioadă grea.

„Suntem într-o perioadă grea, să acumulăm, cu antrenamente dificile în această perioadă, cea mai importantă însă, pentru că ne ajută în campionat. Ne dorim să ieşim cu bine din fiecare antrenament şi din fiecare joc. Dacă am întâlnit o echipă bună, a fost bine că am câştigat”, a spus Creţu.

Miercuri, de la ora 18:00, CSU Craiova va disputa următorul meci din stagiul din Bulgaria, atunci când o va întâlni pe FC Drita, echipa de pe locul 2 în sezonul trecut din campionatul din Kosovo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed