Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Mesaj plin de semnificaţie pentru cei de la Rapid. S-a întâmplat chiar de Centenar

Marius Şumudică s-a dezlănţuit! A venit cu un mesaj plin de semnificaţie pentru cei de la Rapid. S-a întâmplat chiar de Centenar.

Clubul Rapid sărbătorește astăzi, 25 iunie, 100 de ani de la înființare. Cu acest prilej, „feroviarii” au pregătit o serie de evenimente la stadionul Giulești, iar la sărbătoare au fost invitați oficiali ai clubului, jucători, dar și legende ale formației.

Marius Şumudică s-a dezlănţuit

Începând cu ora 18:00, stadionul Giulești va fi deschis suporterilor, care se vor putea bucura de un program special. Au fost invitați să cânte la eveniment artiști ca Horia Brenciu, Connect-R, Felicia Filip, Rappa, Delia, Damian Drăghici Brothers, Andrei Ștefănescu, Hoynar, Amer1knu, Virginia, Teodora Dinu, Cortes.

Marius Șumudică (52 de ani), tehnicianul celor de la Al-Raed, a venit cu un mesaj special pentru cei de la Rapid cu prilejul Centenarului.

„Salut, frații mei de-o viață vișinie! Sunt Marius Șumudică și vreau să strig cu voi astăzi “La mulți ani, Rapid!”. Vreau să cânt alături de voi, în ritmurile noastre nebune, pentru centenarul clubului inimilor noastră.

Vreau să urlu alături de voi pentru suta de ani împlinită de clubul care mi-a marcat tinerețea, agățat de barele troleibuzelor sau tramvaielor care duceau spre Giulești sau spre stadionul Republicii, dar și cea mai dragă perioadă a carierei mele de jucător.

Îi doresc iubitului nostru Rapid chiar mai multe decât îmi doresc mie. Ar fi multe de spus, dar mi-e greu să exprim în cuvinte intensitatea celor ce se întâmplă acum în sufletul meu sau ritmul în care îmi bate inima. Ritmul este cel inegalabil al vechiului, al noului și al eternului nostru Giulești. La mulți ani, Rapidule!”, a transmis Șumudică, printr-un videoclip.

Șumudică a evoluat la Rapid între anii 1997-1999, dar și în perioada 2001-2002. În anul 1999, Șumudică și echipa lui au câștigat campionatul, iar în anii 1998 și 2002 au obținut Cupa României.

Între 2005-2006 și 2010-2011, Marius Șumudică a fost antrenor al „vulturilor vișinii”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed