David Popovici nu a stat pe gânduri. Gest impresionant al campionului după ce a câștigat medalia de aur la Foro Italico

David Popovici nu a stat pe gânduri și a făcut un gest impresionant după ce a câștigat aurul în proba de 100 m liber la Foro Italico.

Campionul român a decis să-i facă cadou medalia unui copil care a învins cancerul.

David Popovici, gest impresionant

Campionul mondial și european a câștigat medalia de aur la Internaţionalele Italiei – Trofeul Settecolli, ediţia 59, care se desfăşoară la Roma. Elevul lui Adrian Rădulescu a câștigat cu timpul de 48.10 și a stabilit un nou record al competiției.

După cursă, Popovici a făcut un gest care a impresionat o lume întreagă. Și-a donat medalia unui copil care a învins o boală cumplită, potrivit GSP.ro.

Înotătorul român este „Ambasador al Speranței” într-o campanie realizată de o clinică privată. Nu este pentru prima dată când Popovici face un astfel de gest. A donat și medalia de aur câștigată laa Budapesta.

„Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieții, menținerea sănătății. Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari.

Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută acești copii, vă invit pe voi toți să donați puțin din timpul vostru. Pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeți-mă, fiecare dintre voi contează. Fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o șansă mare de supraviețuire pentru acești copii”, a spus Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Un tânăr cu mari perspective în viitor, dar modest și cu o educație aleasă! Faptul că se alătură celor care ajută persoanele suferinde, face ca victoriile lui sportive să primească și răsplată civică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed