Mihai Stoica face dezvăluirea momentului! Ce jucător va ajunge la FCSB. Urmează să vină pe un post foarte important

Mihai Stoica face dezvăluirea momentului. FCSB vrea să se întărească după ce a ratat titlul și caută soluții.

Gigi Becali pusese ochii pe un jucător, daar cum transferul nu s-a concretizat, managerul echipei caută soluții.

Mihai Stoica face dezvăluirea momentului

FCSB ar fi vrut să-l transfere pe Bogdan Vătăjelu, după ce fotbalistul a plecat de la CSU Craiova, dar acesta a decis să accepte oferta celor de la U Cluj. În aceste condiții, Mihai Stoica anunță ce soluții are antrenorul Elias Charalambous.

Deocamdata se va merge pe mâna lui Ionuț Panțîru, care a revenit după o lungă perioadă în care a fost accidentata. În plus, cât de curând se va mai face un transfer.

„Eu am în minte altceva. E un jucător care nu joacă fundaş stânga, dar să vedem dacă va merge Gigi în direcţia aia. E de la noi din campionat. Nu are sens să pronunț numele, dar eu aşa o văd. Ne-ar trebui totuşi un fundaş stânga care să poată să-l înlocuiască pe Radunovic, dar pentru noi meciul cu Anderlecht va fi un test în primul rând pentru Panţîru, dacă duce la nivelul asta şi cum duce”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Bogdan Vătăjelu a ales U Cluj

Bogdan Vătăjelu a fost dorit de Rapid, FCSB, dar și de un club din Arabia Saudită. Totuși a decis ca în sezonul următor să joace pentru clujeni.

„Am mutat din nou pe piața transferurilor și l-am adus pe Cluj Arena pe unul dintre cei mai valoroși fundași stânga din Superliga. Bogdan Vătăjelu este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre.

Bine ai venit la ’U’, Bogdan”, a fost anunțul celor de la U Cluj, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed