Umilință totală pentru vedeta lui Gică Hagi! L-a făcut praf în direct: ‘A fost o jignire pentru club’

Umilință totală pentru vedeta lui Gică Hagi. Sorin Cârțu l-a făcut praf în direct pe Ionuț Vînă. Nu l-a uitat nici pe Segiu Hanca.

Cei doi fotbaliști au fost excluși din lot de Mirel Rădoi și apoi au apelat la Comisiile FRF pentru a cere despăgubiri. Amândoi au pierdut procesul.

Umilință totală pentru vedeta lui Gică Hagi

Chiar dacă a plecat de la CSU Craiova, Sorin Cîrțu nu i-a iertat pe Ionuț Vână și Sergiu Hanca. Cei doi s-au despărțit de olteni în această vară, după ce s-au adresat comisiilor FRF pentru a cere despăgubiri de la clubul oltean.

Vână a semnat un contract cu campioana României. În schimb, pentru a scăpa de Sergiu Hanca, Mihai Rotaru a scos din buzunar 100.000 de euro.

„Este bine că au scăpat de Vînă și Hanca, a fost o jignire pentru club. Noi am fost deschiși în colaborarea cu ei și le-am oferit șansa, iar ei au exploatat o situație cu Rădoi pentru că asta era viziunea lui ca antrenor, nu era obligat să joace cu ei, este bine că au scăpat”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Valerică Găman (34 de ani), Bogdan Vătăjelu (30 de ani), Bogdan Mitrea (35 de ani), și Ivan Martic (32 de ani) au mai plecat de la CSU Craiova în această vară.

„Cine vine, cine pleacă sunt probleme clare ale clubului, ale domnului Rotaru care este implicat în asta. Este bine că s-a mai relaxat și bugetul, erau niște cheltuieli care nu erau justificate tot timpul prin prezența lor. Este strategia clubului. Vătăjelu nu și-a mai prelungit contractul, nu l-a dat nimeni afară. Probabil era altă strategie, a fost aici jucător și Mihai i-a acordat o importanță mare de tot în toată perioadă în care l-a avut”, a mai spus fostul preşedinte al clubului din Bănie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed