Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Afirmaţii grave ale şefului de la FCU Craiova. De ce a decăzut, de fapt, fotbalul din România

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Afirmaţii grave ale şefului de la FCU Craiova. S-a aflat de ce a decăzut, de fapt, fotbalul din România. Tricolorii lui Edi Iordănescu au rămas neînvinşi după primele 4 meciuri. Jocul tricolorilor i-a nemulțumit pe oamenii din fotbalul românesc, care au fost extrem de critici.

Adrian Mititelu nu critică naţionala lui Edi Iordănescu. Din contră, şeful Ştiinţei este alături de tricolorii lui Edi Iordănescu.

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

Adrian Mititelu crede că fotbalul românesc este mult prea critic cu proprii jucători. Patronul oltenilor i-a dat dreptate lui Valentin Mihăilă. Consideră că elevii lui Edi Iordănescu ar trebui să primească mai mult sprijin, pentru a obține rezultatele mult dorite.

„Eu vreau să spun că, într-adevăr, s-au jucat cu noi elvețienii, dar echipa asta e prăbușită psihic, toată ziua dăm în ea. Nu avem cum să creștem dacă nu ne bucurăm nici la victoriile obținute cu noroc.

Orice echipă care se formează are nevoie și de noroc. Orice echipă în devenire are nevoie de noroc. Eu cred că e un început bun. Daca nu înțelegem că au nevoie de susținere, nu o să facem nimic niciodată. Un popor atât de depresiv și de sensibil eu nu am văzut în viața mea.

Eu sunt de acord cu ce a spus Mihăilă. Dacă tot timpul îi blamăm și nu le dăm nicio șansă, nu vom face niciodată nimic. Avem o problemă în fotbalul românesc. La fel și în Liga 1, prea multe critici”, a spus Adrian Mititelu, în direct la Digi Sport.

Valentin Mihăilă s-a dezlănţuit după meciul Elveţia-România. S-a enervat pe criticii din ţară. „Cu o fază înainte de gol am pasat în lateral la Burcă, am simţit că mi s-a încărcat puţin muşchiul. Iar apoi, la pasa lui Moruţan şi am dat al doilea gol, înainte de gol am simţit cum m-a înţepat piciorul pe coapsă şi asta a fost. Cred că, dacă eram bine, poate aveam noroc şi îl dădeam şi pe al treilea (n.r. a început să zâmbească).

Am avut încredere în noi, cu toate că majoritatea oamenilor din România nu prea au încredere. Zic că suntem slabi, că e o naţională mică. În prima repriză am jucat destul de slab, dar cu toţii ştiu că Elveţia e o forţă a Europei.

A doua repriză am prins încredere. Probabil că a doua repriză s-au mai relaxat puţin şi am prins noi aripi. Vreau să fac aşa…să dau un semn, pentru că suntem o echipă mică, cum spun toţi, dar aveţi încredere în noi, pentru că alţii nu aveţi! Dacă aveţi alţii, de ce nu chemaţi alţii?

Vreau să aveţi încredere în noi pentru că suntem o ţară. Toţi vrem la EURO. Am auzit critici pentru că ne-am bucurat că s-a anulat golul în Kosovo. Dar ce voiaţi, să plângem? Să nu ne bucurăm că se anulează golul?”, a spus Valentin Mihăilă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed