Răsturnare de situaţie în cazul lui Ianis Hagi! Ce au decis cei de la Rangers. Anunţul momentului pentru tricolor

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ianis Hagi! S-a aflat ce au decis cei de la Rangers. Anunţul momentului pentru tricolor care părea că a intrat în dizgraţia scoţienilor. Mai mult, presa îl dădea ca şi plecat de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi ar putea continua la Glasgow Rangers şi din sezonul viitor. Tricolorul a revenit de puțin timp pe terenul de fotbal după accidentarea suferită la începutul anului 2022.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ianis Hagi!

Acum, Ianis Hagi a primit o veste bună din Scoția. Deși în ultima perioadă s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Ianis de la Rangers, scoțienii i-au dat o veste bună internaționalului român. După meciurile din preliminariile EURO 2024 cu Kosovo și Elveția, scoţienii s-au răzgândit.

Jurnaliștii scoțieni susțin că Ianis Hagi va rămâne la Rangers și în sezonul următor. Asta pentru că Michael Beale, antrenorul principal al grupării de pe Ibrox, consideră că Ianis poate să fie un pion important pentru ediția viitoare, conform rangersnews.uk.

„Pe măsură ce o ușă se închide, o altă se deschide pentru revenirea lui Ianis Hagi, care are ceva de dovedit după o accidentare devastatoare. Ianis Hagi este o alternativă interesantă pentru Tillman și uneori uitată.

Înainte de accidentarea sfâșietoare pe care a avut-o, românul a fost un jucător cheie pentru Rangers și poate umple foarte mult golul lăsat de plecarea lui Malik Tillman”, a spus sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed