Omul lui Răzvan Burleanu, umilit în direct! A dat de pământ cu oficialul FRF. Mihai Stoica s-a dezlănţuit

Omul lui Răzvan Burleanu, umilit în direct! A dat de pământ cu oficialul FRF. Mihai Stoica s-a dezlănţuit şu l-a făcut praf pe directorul tehnic al Federaţiei, Mihai Stoichiţă. S-a aflat şi ce l-a nemulţumit pe oficialul de la FCSB.

Omul lui Răzvan Burleanu a intrat în colimatorul lui Mihai Stoica. Managerul general al celor de la FCSB l-a taxat pe Mihai Stoichiță, care visa la titlul european înaintea primului meci de la EURO 2023.

Omul lui Răzvan Burleanu, umilit în direct!

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Mihai Stoichiţă. Omul lui Răzvan Burleanu spera la o performanță de zile mari, după semifinala neașteptată bifată de trupa lui Mirel Rădoi în urmă cu patru ani.

„(n.r. Este un câştig un astfel de meci pentru jucători?) Nu. Ştii ce spun jucătorii? Am avut fizic. Nu am atins mingea, am avut fizic. Antrenament fizic. Când fugi după minge, cam asta se traduce. Când am auzit nişte declaraţii că ‘Atacăm titlul (n.r. european)’, am spus că înseamnă că nu înţeleg nimic.

Vedeam că nu putem să atacăm pe nimeni, nu că să atacăm titlul european. Nu puteam să atacăm în meciurile amicale. (n.r. Stoichiţă a spus, nu?) Da. Asta o treci ca doping psihologic”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Deși a fost dat peste cap de jocul modest al echipei noastre, Mihai Stoichiță continuă să spere într-o minune. România va juca următoarea partidă de la Campionatul European U21 cu Ucraina, sâmbătă, ora 19:00, tot pe stadionul din Ghencea.  Spania va lupta contra Croației în aceeași zi, ora 21:45, pe arena din Giulești.

„Le-am zis să se gândească la obiectivul suprem când intră pe teren. Eu îmi doresc să câștigăm titlul european. Trebuie să insuflu ideea asta, nu se poate altfel. E normal că întotdeauna să intri în luptă cu gândul de a câștiga. Asta e părerea mea”, a spus Mihai Stoichiță, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed