Marius Șumudică nu s-a mai abținut! Atac devastator după meci. I-a făcut praf pe jucătorii din Superliga

Marius Șumudică nu s-a mai abținut! A lansat un atac devastator după meci. I-a făcut praf pe jucătorii din Superliga.

Antrenorul celor de la Al Raed a vorbit în termeni duri despre debutul „tricolorilor” U21 la EURO, după partida cu Spania U21, scor 0-3.

Marius Șumudică nu s-a mai abținut

Șumudică a reiterat faptul că formația lui Emil Săndoi nu a reușit să înscrie niciun gol, dar și că jucătorii au fost lipsiți de agresivitate și de dorința de a câștiga.

„Sunt multe probleme care sunt la nivelul echipelor de juniori și de tineret. În primul rând, calitatea antrenorilor. În al doilea rând, infrastructura la cluburi, de unde vin, cum sunt pregătiți. Apoi e aria de selecție. Nivelul campionatului nostru nu le dă un spirit de luptă extraordinar. Mă uitam că erau Bîrligea, Petrila, Louis Munteanu, jucători care la noi fac diferența.

Lipsa de dorință, de agresivitate, filosofia de abordare a meciului… Nu se poate să stai în jumătatea proprie din primul minut, să aștepți să te paseze Spania, să nu pui niciun fel de problemă. Eu am întâlnit astfel de echipe, dar încerc să le pun probleme printr-un pressing. Noi ne-am retras din primul minut, ne-am lăsat dominați. Așa, nu are cum să nu iasă golul.

E incredibil să nu dai un șut pe spațiul porții timp de 90 de minute. E incredibil, când ai crema fotbalului la U21. Eu am urmărit meciul și sunt șocat de abordarea partidei. Altceva, îl pui pe Ișfan să joace mijlocaș central? Pe Louis Munteanu, în bandă? Sunt niște lucruri care pe mine m-au frapat”, a spus Marius Șumudică, conform Digi Sport.

În cea de-a doua etapă a grupelor EURO U21 2023, „tricolorii” vor evolua contra selecționatei Ucrainei, formație care a reușit o victorie cu Croația, scor 2-0.

Partida se va disputa sâmbătă, pe stadionul din Ghencea, acolo unde au fost prezenți 21.000 de fani la meciul României U21 cu Spania U21.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed