Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit! Umilință totală pentru două vedete din Superliga: ‘Sunt țepele anului’

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit după meciul România U21 – Spania U21, scor 0-3.

Fostul președinte LPF a făcut praf două vedete din Superliga, despre care spune că sunt ‘țepele anului’.

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit

Înfrângerea României din meciul cu Spania l-a scos din minți pe Dumitru Dragomir. Omul de afaceri i-a făcut praf pe Alexandru Ișfan și David Miculescu (care nu a jucat). Nici unul dintre jucătorii lui Emil Săndoi nu a reușit să impresioneze în meciul de debut de la Campionatul European de tineret.

Dragomir a spus pentru Prosport Live că în opinia sa, Emil Săndoi nu este vinovat. Acesta este nivelul fotbalului din România.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și-a ales și „preferații” din această generație și a lovit dur în două dintre cele mai mari speranțe ale țării noastre. Primul pelista lui „Corneone” a fost Alexandru Ișfan, fotbalistul de la Universitatea Craiova, urmat de David Miculescu, jucătorul pentru care Gigi Becali a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-l transfera de la UTA la FCSB.

„Nu știu cine în afară de familie l-a recomandat pe Ișfan să fie titular? Ce l-a recomandat? El și Miculescu sunt țepele anului în Superliga. Nu au confirmat la Craiova și FCSB. Miculescu chiar a fost lăsat în afara lotului”, a spus Dinu Gheorghe pentru ProSport Live.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed