Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu! Scandal uriaş în Superliga: ‘Facem revoltă’

Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu! Scandal uriaş în Superliga. Şeful celor de la FCSB s-a dezlănţuit la adresa preşedintelui FRF. Vrea să facă revoluţie în Superliga din cauza regulii jucătorului U21.

Gigi Becali vrea alianţă cu ceilalți conducători din Superliga. Vrea să boicoteze regula U21. Aceasta le va obliga pe echipele din prima ligă să folosească în următoarele două campionate cel puțin un fotbalist născut după 1 ianuarie 2002 pe toată durata meciului.

Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu!

Gigi Becali spune că doar Gică Hagi se opune acestei revoluţii. „Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. – cu Marian Copilu), cu Rotaru, și am zis: «Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști». Aveți bărbăție în voi? Aveți! Dacă aveți, mergem la Ligă și spunem că nu ne pot obliga să folosim fotbaliști U21. E afacerea noastră. A inventat Burleanu așa ceva, nu mai există nicăieri în lume!

La Adunarea Generală nu putem, sunt AJF, «MJF», le fură voturile cu șpagă, le dau mingi, n-ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor, votează pentru ei. Aici (n.r. – la Ligă) suntem 16. Începe meciul, niciun fotbalist U21 în teren! Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face Burleanu! Mai poate să ne comande? Trebuie să avem bărbăția asta. Acum urmează să ne întâlnim, putem să o facem.

Nimeni nu vrea regula U21. Poate Hagi vrea, că are el copii, dar rămâne doar el contra. Deci o să fie 15. Dacă nu putem să facem anul ăsta, mai bine mergem și ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți. Că ne comandă un copil (n.r. – se referă la Burleanu) și râde de noi. Nu ți-e rușine? Ne obligi pe noi să băgăm copii?

Ce amenzi să ne dea? Ne amendează pe toți? Atunci să ne înecăm, dacă ne dă el, un copil, amenzi. Dar în țară nu e bărbăție, de-asta nu se poate. Ce să facă și LPF? N-are putere. Că-ți bagă pumnul în gură! Comitetul Executiv e arma tiraniei! Nu se poate face fotbal așa. Ăsta nu-i fotbal. Eu bag milioane în fotbal și îmi spui tu cum să fac? Ești nebun la cap? Nu mă obligi cum să-mi fac eu activitatea!”, a declarat Becali.

Nu e prima dată când Becali vorbește despre un asemenea demers. În mai 2021, patronul FCSB își dorea o acțiune similară, rămasă fără deznodământ. „Ei propun ca noi, sclavii, să respectăm regula asta. Eu sunt sclavul care s-a răzvrătit. Hai să spunem Spartacus, că era și trac și machedon.

Și atunci eu, care sunt sclavul Spartacus, am sunat la cluburi, la alte triburi de sclavi. Am sunat prima dată la Rotaru și i-am spus să facem o revoluție. L-am sunat și pe Iftime și a zis că e de acord. L-am sunat și pe cel de la CFR, pe Copilu, că pe el îl cunosc, și a zis că e de acord. Noi ne adunăm la Ligă și nu mai băgăm nici măcar un jucător U21 în echipă. Da, o revoltă!”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed