Marius Şumudică îl contrează pe Gică Popescu! Anunţ clar al antrenorului. Edi Iordănescu, în mijlocul scandalului

Marius Şumudică îl contrează pe Gică Popescu! Anunţ clar al antrenorului. Edi Iordănescu, în mijlocul scandalului care a izbucnit după meciul Elveţia-România. Tehnicianul lui Al Raed îi ţine partea selecţionerului.

Gică Popescu s-a dezlănţuit la finalul partidei Elveția – România 2-2 din preliminariile Euro 2024. Președintele Farului a dat de pământ cu selecționerul Edi Iordănescu.

Marius Şumudică îl contrează pe Gică Popescu!

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Raed, intervine în acest scandal. Mai mult, îl contrează pe Gică Popescu. Spune că preşedintele Farului a exagerat și explică de ce. „Eu nu sunt de acord cu aceste critici. Și eu sunt un tip mai vehement câteodată și sar calul. Eu ce am în gușă e și-n căpușă, eu ăsta sunt, dar de data asta nu sunt de acord. Bine, niciodată nu o să vin eu să îl contrazic pe Gică Popescu.

Pentru mine, ce a făcut în fotbal este magnific, să fii căpitanul Barcelonei, să joci unde ai jucat în Turcia, dar să vii și să arunci așa cu noroi într-un grup și să îi spui «Bă, băiatule» unui selecționer, indiferent că este mai tânăr ca tine…

În altă ordine de idei, și tu faci parte din acest fotbal. Să nu uităm, Gică Popescu, tu ești președintele clubului campion, ai jucători la echipa națională. Eu nu știu cum privește Gică Hagi acest reproș venit din partea președintelui de la Farul Constanța, a jucat și Ianis, a jucat Alibec, care este de acolo, a jucat Băluță, în cele două partide au fost jucători de la Farul.

Înseamnă că desființezi jucătorii tăi. OK, ești un tip franc care spune lucrurile în față, dar tu faci parte din fotbalul ăsta, tu crești odată cu jucătorii ăștia. Nu mi se pare normal, înseamnă că și tu ai o parte din vină”, a precizat Șumudică, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed