Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! A dezvăluit în direct viitorul titular de la FCSB. Elias Charalambous este de acord

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! A dezvăluit în direct viitorul titular de la FCSB. Elias Charalambous este de acord. Managerul general al vicecampioanei a spus clar cine va fi noul fundaş dreapta al celor de la FCSB.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, susține că Alexandru Pantea este favorit să fie titularul din flancul drept al defensivei în sezonul următor.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

Alexandru Pantea are un avantaj enorm. Îndeplineşte regula U21, fiind născut în 2003. Sezonul trecut a prins doar 10 partide ca titular în campionat, unele și din postura de fundaș stânga.

Mihai Stoica spune că fotbalistul care a trecut și pe la Hermannstadt în stagiunea 2021-2022 va primi mai multe șanse în „11”-le vicecampioanei. „În acest moment, eu cred că Pantea este titularul postului de fundaș dreapta, în fața lui Vali Crețu și Ovidiu Popescu”, a declarat Stoica, în diretct la Orange Sport.

Deși a tot fost criticat de finanțator în ultima vreme, Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Vali Crețu (34) la finalul ediției precedente. Și Ovidiu Popescu (29), mijlocaș central la bază, poate fi o soluție pentru postul de fundaș dreapta.

Pantea a debutat în campionat pentru FCSB în iunie 2020, într-o remiză, 2-2 cu Gaz Metan. În total, are 24 de apariții și 3 assisturi în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed