Marius Șumudică a rămas mască. Nu se aștepta la așa ceva. Ce a spus despre transferul lui Djokovic la FCSB

Marius Șumudică a rămas mască. Nu se aștepta la așa ceva. Ce a spus despre transferul lui Djokovic la FCSB.

Antrenorul declarase în urmă cu câteva zile că nu crede că fostul său jucător se va înțelege cu Gigi Becali.

Marius Șumudică a rămas mască

Gigi Becali a anunțat, miercuri seară, că s-a înțeles cu mijlocașului croat Damjan Djokovic (33 de ani). Acesta a rămas liber de contract după despărțirea de Al Raed.

Marius Șumudică, care l-a antrenat în Arabia Saudită, s-a arătat surprins de această mișcare. Acesta a dezvăluit că Djokovic avea și alte oferte.

„E o achiziție foarte bună. El nu mai avea contract, dar nici nu știu cum l-a convins FCSB. El lua un milion de dolari pe an. Avea și bonusuri foarte mari.

Cu mine, anul trecut, a jucat peste 90% dintre meciuri. Cred că a ratat doar două meciuri. Unul din cauza cartonașelor, altul pentru că l-am odihnit.

E un lider în vestiar. Știe când să vorbească. E un profesionist. Vine primul și pleacă ultimul de la antrenamente. De aceea nici nu s-a accidentat. Se pregătește la 100%.

Depinde ce sistem va folosi FSCB. Eu l-am folosit ca inter în 4-3-3, dar și ca închizător în 4-2-3-1. E un timp agresiv, care câștigă dueluri și dă la poartă foarte bine. Știe cu mingea. Eu cred că e mai bun decât era la CFR Cluj. A crescut foarte mult”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „DigiSport Special”.

Croatul a jucat în România în două rânduri, de fiecare dată la CFR Cluj,  în sezonul 2013/2014, apoi între 2017 și 2021.
După a doua plecare din Gruia a jucat în Turcia la Rizespor și Adana Demirspor, apoi la Al Raed, sub comanda lui Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed