Bölöni: ‘Iordănescu lucrează pentru a-și salva pielea’

Loți Bölöni a acordat un interviu amplu în care a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat cu FRF pentru postul de selecționer, despre echipa națională, dar și despre Edi Iordănescu.

„Cred că mulţi dintre cei care activează în fotbalul nostru au rămas la munca superficială pentru că aşa e mai confortabil. Eu doar cred că, dacă am fi folosit strategia mea, am fi obţinut alte rezultate. Îmi cer scuze, dar am rămas cu impresia că, de multe ori, vorbim de dragul de-a vorbi. Când ascult anumiţi antrenori din fotbalul românesc, dar şi ce spune selecţionerul actual, zău că am impresia că vorbeşte Capello, Mourinho sau Arsene Wenger!

Aşa de bine ştim lecţia, în teorie, încât mă simt jenat faţă de această avalanşă de cuvinte şi explicaţii despre cum trebuie făcute lucrurile. În schimb, atunci când te uiţi la ce suntem capabili să punem în practică, iar pentru mine asta înseamnă profunzime, eu îmi dau seama că suntem foarte departe de ce am văzut eu în fotbalul din Occiden”, a declarat antrenorul pentru Adevărul.

Bölöni a vorbit și despre presiunea pe care o simte acum selecționerul României după rezultatele slabe ale naționalei în Liga Națiunilor.

„Selecţionerul, practic, nu mai lucrează pentru echipa naţională, ci pentru a-şi salva pielea.  Pentru a nu fi dat afară”, a mai spus tehnicianul pentru sursa de mai sus.

Bölöni este convins de faptul că ar fi reușit să obțină rezultate mult mai bune decât Edi Iordănescu.

„Eu cred că, dacă ajungeam selecţioner, cu strategia mea, poate că am fi pierdut cu Finlanda, dar acum, după patru etape, am fi avut mai multe puncte în grupă. Dar chiar şi aşa, obiectivul meu principal ar fi rămas calificarea la Campionatul European din 2024. Inclusiv acum, eu cred că vom avea şanse mai mari să ajungem acolo decât să reuşim în Liga Naţiunilor.”, a mai spus Bölöni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed