Gică Hagi face transferuri pe bandă rulantă! Lovitura anunţată de Farul. Vedeta cu care atacă grupele Champions League

Gică Hagi face transferuri pe bandă rulantă! A apărut un anunţ de la Farul despre vedeta cu care atacă grupele Champions League.

„Marinarii” au transmis că a fost încheiat un al doilea transfer al zilei. Diogo Queiros (24 de ani) s-a alăturat celor de la Farul, după ce și Zorhan Bassong a semnat cu echipa lui Gică Hagi.

Gică Hagi face transferuri pe bandă rulantă

Fundașul central din Portugalia a avut parte de un sezon complicat la fosta lui echipă, Famalicao, acolo unde a fost inclus în doar două partide.

Diogo Queiros a evoluat în total în 25 de meciuri pentru clubul portughez din Primeira Liga. Queiros fusese adus pe gratis de la FC Porto, în anul 2020.

Înainte de asta, el a evoluat la Real Valladolid, Mouscron, dar și la formația secundă a „dragonilor”. De altfel, fundașul nu a apucat să evolueze la prima echipă a celor de la Porto.

Pe de altă parte, Queiros a fost convocat la toate selecționatele de juniori ale țării sale, de la U15 la U21. El a fost căpitan la U15, U16, U17 și U19.

Jucătorul are în palmares 3 trofee, Youth League, cu formația de tineret a celor de la Porto (2019), și Campionatele Europene U17 și U19 cu selecționata Portugaliei.

Diogo Queiros: „Sper să cucerim din nou trofeul în noul sezon”

Acum, portughezul s-a alăturat noilor lui colegi în cantonamentul care se desfășoară la Poiana Brașov.

„Este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani. Mă identific cu acest club, cred că avem aceeași mentalitate, așa că a fost o alegere bună, este o oportunitate bună pentru mine.

Cine nu ar vrea să meargă la echipa campioană? Sper să cucerim din nou trofeul în noul sezon. Nu știu multe despre fotbalul românesc, dar am auzit că este un campionat competitiv, cu jucători buni și tehnici. Cred că va fi o provocare pe cinste.

Vreau să câștig cât de multe meciuri și trofee putem. Acum încercăm să ajungem în Champions League, să mergem cât de departe posibil în Europa. Voi da totul pentru Farul și cred că vom realiza lucruri minunate în acest sezon!”, a transmis Queiros.

Întrebat despre fotbaliștii români pe care îi cunoaște, portughezul a spus că auzise de Gică Hagi, de Adrian Mutu, dar și de fiul „Regelui”, Ianis Hagi.

„Ce fotbaliști români știu? Cel care-mi este antrenor acum, îl mai știu pe Mutu, care cred că este antrenor acum. Îl mai știu pe fiul antrenorului meu, Hagi. Cu siguranță mai știu 1-2, dar nu mi-i amintesc.

Jucătorul meu preferat este Cristiano Ronaldo. Pe poziția mea mă ghidez după cine este cel mai bun în prezent. Cred că acesta este Ruben Dias de la Manchester City, s-a descurcat foarte bine sezonul trecut. Mă uit la el cu mândrie, pentru că este din țara mea. Vreau să-i calc pe urme”, a mai spus Diego Queiros.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed