Edi Iordănescu, somat! Ce este obligat să facă selecţionerul. Un jucător din Generaţia de Aur a spus clar

Edi Iordănescu, somat! S-a aflat ce este obligat să facă selecţionerul. Un jucător din Generaţia de Aur a spus clar.

Ionuț Lupescu a comentat prestația „tricolorilor” după meciurile României cu Kosovo și Elveția.

Edi Iordănescu, somat

Fostul fotbalist a evidențiat faptul că selecționata țării noastre nu a pierdut nicio partidă din Grupa I de calificare la EURO 2024.

„Eu cred că lucrul pozitiv e faptul că am luat puncte. Nimeni nu se aştepta să luăm punct în Elveţia. A fost un joc slab, dar într-o campanie e nevoie de puncte. Şi am luat puncte. De la 0-2 cu Elveţia am egalat, printr-o inspiraţia a selecţionerului. Dar vede de doi ani de zile că echipa naţională nu joacă cum trebuie.

Avem jucători, au intrat Moruţan şi Mihăilă. Sunt jucători care pot pune probleme. Ceva lipseşte. Şi asta e tredaba selecţionerului. E foarte important că suntem într-o grupă accesibilă, avem punctajul ok. Nu cred că şi Israelul e de speriat. 99% ne vom califica, important e să fie jocul îmbunătăţit”, a spus Lupescu, conform AS.com.

Mai mult, Lupescu a spus despre selecționerul Edi Iordănescu că acesta mai are multe de învățat.

„Într-o calificare contează mult şi punctajul. Avem meciuri în această toamnă pe care avem posibilitatea să le câştigăm. Elveţia clar nu va mai pierde niciun punct, au fost foarte aroganţi. Eu cred că grupa e atât de bună pentru noi, celelalte sunt destul de slabe. Avem posibilitatea să ne calificăm.

(N.r. declaraţia lui Edi Iordănescu) El se referea la modul de joc. Ei sunt sub o anumită presiune, FRF pune presiune pe ei, şi ea îşi doreşte calificarea pentru a obţine banii de la UEFA, care sunt vitali. Avem un grup bun de jucători.

Cei care au fost în conducere, în ultimii opt ani de zile, au ales greşit toţi antrenorii, că nu au fost selecţioneri. Lui Edi Iordănescu îi trebuie timp. El este în procesul de a creşte. Noi nu am avut niciun selecţioner în ultimii opt ani. S-a încercat cu Daum, dar s-a văzut că România nu e pregătită pentru un selecţioner străin”, a mai afirmat Ionuţ Lupescu, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed