Inter și Cremonese s-au pus de acord pentru Ionuț Radu! Detaliile tranzacției

E clar, Ionuț Radu va schimba echipa în vara aceasta. Dar nu definitiv, fiindcă Inter îl dă momentan doar cu împrumut, iar tânărul portar trebuie să-și reînnoiască angajamentul până în 2024.

Lazio, Fiorentina, Empoli și Cremonese sunt pe urmele lui, însă prioritatea jucătorului și a șefilor lui Inter este ca el să fie numărul 1 pentru viitoarea sa echipă.

Astfel, a avut loc astăzi o întâlnire la sediul Inter cu Ariedo Braida, managerul Cremonese, și agentul jucătorului Oscar Damiani.

”E un acord între Inter și Cremonese pentru împrumut. Acum el (n.r. Ionuț Radu) va trebui să decidă, pentru că el va juca, nu noi. Când va reveni în Italia, va lua decizia.

Dacă va accepta, face vizita medicală și semnează contractul. El trebuie să joace, îi place ideea de a veni la Cremonese, au fost și oferte din Franța sau Germania, dar vrea să rămână în Italia”, a declarat Oscar Damiani, citat de Informazione.it.

”În ultimele două stagiuni, Radu a fost rezerva lui Samir Handanovic, fără să aibă prea mult loc: doar 4 aparitii. A fost o intalnire luni dupa-amiaza la Inter Milano pentru viitorul lui Ionut Radu.”, a anunțat și celebrul jurnalist Gianluca DiMarzio pe rețelele de socializare.

Dacă ajunge la Cremonese, Radu ar putea să facă echipă împreună cu Vlad Chiricheș, care e curtat de echipa din Cremona, iar Sassuolo n-ar zice nu ofertei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed