Dezastru după plecarea lui Dan Petrescu! Dezvăluiri teribile de la CFR Cluj. Riscă excluderea din Europa

Dezastru după plecarea lui Dan Petrescu! Dezvăluiri teribile de la CFR Cluj.

Clujenii au primit interdicție la transferuri și riscă excluderea din Europa.

Dezastru după plecarea lui Dan Petrescu

CFR Cluj are mari probleme. A primit interdicție la transferuri și ar putea să fie exclusă din cupele europene, după sancțiunea primită la începutul anului din partea UEFA.

Totuși, președintele fostei campioane îi liniștește pe fani și spune că vor veni jucători în Gruia.

„Vom face transferuri în continuare. Lucrăm la transferuri, vor apărea jucători noi, se vor transfera jucători. Vom aduce şi vor pleca jucători„, a spus Cristi Balaj pentru AS.ro.

CFR Cluj a fost avertizată de UEFA la începutul anului din cauza unor probleme financiare. Echipa din Gruia a primit și o amendă de 250.000 de euro pentru întârzierea plăților.

Acum însă este posibil să nu mai poată juca în cupele europene. Unsprezece cluburi sunt în situația clujenilor, fiind sancționate din cauza nerespectării cerințelor financiare pentru sezonul 2022 / 2023.

”Următoarele cluburi sunt sancționate cu excluderea din cupele europene pentru următoarele 3 sezoane pentru că au recidivat și au acumulat datorii mai vechi de 90 de zile. În cazul lui CFR Cluj, sancțiunea este cu suspendare pentru o perioadă de probă de două sezoane și va fi aplicată numai dacă echipa nu îndeplinește cerințele de solvabilitate în sezoanele 2023/2024 și 2024/2025”, se arată în decizia UEFA, în luna martie.

Celelalte zece cluburi sunt: Aris Salonic (Grecia), FC Astana (Kazahstan), FK Borac Banja Luka (Bosnia), Floriana FC (Malta), Konyaspor (Turcia), FC Kyzyl-Zhar SK Petropavlosk (Kazahstan), ŠD NK Olimpija Ljubljana (Slovenia), NK Osijek (Croaţia), HNK Rijeka (Croaţia) şi Valmiera FC (Letonia).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed