Gigi Becali s-a dezlănțuit! S-a aflat adevărul despre scandalul cu Mihai Rotaru. Şeful FCSB a dat cărţile pe faţă

Gigi Becali s-a dezlănțuit! S-a aflat adevărul despre scandalul cu Mihai Rotaru. Şeful FCSB a dat cărţile pe faţă.

L-a transferat pe Alex Băluță, fotbalistul dorit de olteni, dar aceștia i-au luat un om.

Gigi Becali, adevărul despre scandalul cu Mihai Rotaru

Latifundiarul din Pipera l-a convins pe Alex Băluță să semneze cu FCSB, deși era dorit și de CSU Craiova. Oltenii nu s-au lăsat însă, și au făcut și ei o mișcare. Au reușit să-l ia pe Marius Francisc, analistul video al roș-albaștrilor.

Gigi Becali a fost extrem de supărat și a vorbit despre înțelegere pe care a avut-o cu Rotaru de a nu lupta pentru același jucător. Acesta spune că el nu a făcut nimic greșit, și asta pentru că Băluță era liber de contract. 

„N-am apucat să vorbesc cu Rotaru (n.r. – după ce l-a luat pe Băluţă), dar el să ştie un lucru. Din moment ce iei un analist video, eu cum să nu iau un jucător liber? Eu ce am făcut? Am luat un jucător liber. Convenţia cu el era… Cu Dawa el a zis >. Mihai, mi-ai zis să fie sânge, atunci hai să vărsăm sânge şi am vărsat sânge. Nu m-a supărat cu analistul, dar dacă e chestia cu partea morală.

Dacă mă pui să iau un angajat, nu-l iau. Dacă e un jucător, îl iau, pentru că ăla are contract şi nu e sclav. Ca să-ţi iau angajatul, nu o fac. Moral, cine mai moral? Eu, că am luat jucător liber sau el că a ademenit un angajat? Ce e mai urât? Să iei angajat…

Omul nu e sclav, nu m-am supărat, că trebuie să se ducă unde e mai bine. Lasă, s-a dus unde e mai bine. Mentalitatea mea de stăpân spun că sunt stăpân că lucrează pentru mine, dar el nu e sclav, e slujitor, când lucrează la mine. Nu m-am supărat. Lasă să slujească omul unde e mai bine. El, ca să ajungă acolo, înseamnă că l-a contactat cineva”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed