Scandal uriaş la Rapid! L-au făcut praf pe Marius Şumudică. Atac devastator la adresa antrenorului

Scandal uriaş la Rapid! L-au făcut praf pe Marius Şumudică. A fost lansat un atac devastator la adresa antrenorului.

Dan Șucu și Victor Angelescu au decis să cumpere câțiva fotbaliști de valoare, astfel încât lotul celor de la Rapid să fie unul mai puternic din sezonul viitor.

Scandal uriaş la Rapid

Date fiind criticile lansate de unii oameni din fotbal, cei de la Rapid au venit cu o reacție în cursul zilei de marți. Printre cei vizați s-ar număra Marius Șumudică și impresarul Florin Manea.

„Constatăm că foști angajați sau colaboratori, la un anumit moment, ai Clubului nostru își varsă frustrările asupra Rapidului în mod nejustificat.

Absolut orice realizare pe plan sportiv, administrativ sau la nivel de patronat, declanșează o avalanșă de acuze duse către jigniri la adresa celor care încearcă să construiască un Rapid cu baze solide.

Surprinzător, aceste judecăți lipsite de orice logică și fundament, nu vin din partea rivalilor. Ci chiar dinspre cei care se pretind „rapidiști de-o viață”. Și ai căror predecesori au avut realizări ce vor rămâne întipărite în istoria vișinie”, au scris giuleștenii pe Facebook.

Cei care critică Rapidul riscă să fie dați în judecată

Mai mult, cei de la Rapid au scris că cei care vor continua să denigreze formația riscă să fie dați în judecată.

„Toate aceste acuzații și jigniri nefundamentate vin într-un context în care transparența la Rapid este literă de lege. Și orice activitate și acțiune de ordin financiar pot fi oricând verificate de oricare suporter, reprezentant mass-media, simplu curios etc.

Respectivul va trebui să își asume și consecințele morale sau cu iz penal. Indiferent de numele, statutul, notorietatea sau trecutul celui care va denigra brandul Rapid”, au mai transmis giuleștenii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed