Gică Popescu a rămas mască! Mesaj emoţionant al preşedintelui de la Farul. Ce a putut să spună după retragerea lui Sorin Cârţu

Gică Popescu a rămas mască! Mesaj emoţionant al preşedintelui de la Farul după retragerea lui Sorin Cârţu.

Gheorghe Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale, i-a transmis un mesaj lui Sorin Cârţu.

Gică Popescu a rămas mască

Asta după ce cel din urmă a anunţat că se retrage din fotbal.

„Dragă Sorin,

Am aflat că ti-ai anunţat retragerea din fotbal. Îmi pare rău de decizia ta. Fotbalul românesc va fi mult mai sărac fără Sorin Cârţu.

Mă uit la această fotografie cu noi doi…eu un tânăr capitan, tu antrenorul care m-a investit cu banderola de capitan a Universităţii Craiova. Mai apoi a făcut-o si Johann Cruyff la Barcelona”, a scris Popescu pe Facebook.

Sorin Cârţu a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că se retrage din fotbal, el punând astfel capăt şi activităţii de conducător, după ce a fost mai întâi fotbalist şi apoi antrenor.

„Am decis să ies din fotbal. Vreau să înţelegeţi că sunt peste 55 de ani de fotbal pe care-i am. Am trecut prin toate trăiriile şi prin toate stările, fotbalist, antrenor, conducător… Sunt mândru de ceea ce am realizat. Sunt la momentul în care vreau să mulţumesc celor care au fost alături de mine.

Nu am dat pe niciun antrenor afară. N-am adus niciun antrenor. Niciun preşedinte nu ia decizia unilateral sau iese ceea ce doreşte el fără patron. Aşa am stabilit noi. Eu nu îmi depăşesc nişte limite pe care le stabilesc cu persoana respectivă.

Am făcut şi lucruri bune, am făcut şi lucruri rele. Am puterea să recunosc şi să vă spun că nu tot timpul am venit în faţa voastră cu explicaţii care trebuiau. În rest, tot ce a fost mai bun din mine întotdeauna am dat”, a spus Cârţu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed