Gigi Becali va fi uimit! Anunţul momentului despre noua vedetă de la FCSB. Va fi un adevărat războinic

Gigi Becali va fi uimit! Anunţul momentului despre noua vedetă de la FCSB. Va fi un adevărat războinic. Latifundiarul din Pipera speră că a dat lovitura cu noua achiziţie realizată în această vară.

Chiar dacă nu a fost prezentat oficial la echipa lui Gigi Becali jucătorul e pregătit. Este vorba despre Siyabonga Ngezana. Fundaşul a primit câteva sfaturi din partea fostului său antrenor după ce a semnat cu FCSB.

Gigi Becali va fi uimit!

Antrenorul care l-a debutat la Kaizer Chiefs, Steve Komphela, i-a cerut lui Ngezna să intre cu mult curaj în vestiarul de la FCSB. I-a transmis să-i domine pe toți cei din jur.

„Îmbrățișează-i, zâmbește cu ei și învinge-i pentru a-i cuceri. Mândrește-te cu fiecare pas pe care îl faci. Străduiește-te să nu te întorci prea curând, să îți scrii propria istorie și să îți îndeplinești obiectivele și visele. Bagă dinții în ei, mușca-i și nu te teme de nimic. Lasă-i să se teamă de tine! Bucură-te de acest drum și du-te să îți faci prieteni”, a spus Steve Komphela, conform goal.com.

Ngezana are 25 de ani și mai avea contract cu Kaizer Chiefs până în 2024. El vine după un sezon în care a jucat 23 de meciuri și a dat 2 goluri.

Fotbalistul a fost crescut de Kaizer Chiefs și a bifat 126 de meciuri în toate competițiile din 2016 încoace. A făcut parte şi din echipa U23 a Africii de Sud la Cupa Africii pe Națiuni U23, unde s-a clasat pe locul 3. Noua vedetă a lui Gigi Becali are o cotă de piaţă de 750 de mii de euro și are 1.88 metri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed