CFR Cluj se destramă după plecarea lui Dan Petrescu! A mai plecat un jucător din Gruia. Tocmai a fost prezentat la noua echipă

CFR Cluj se destramă după plecarea lui Dan Petrescu! A mai plecat un jucător din Gruia. Tocmai a fost prezentat la noua echipă.

Ze Gomes (24 de ani) a plecat de la CFR Cluj. El a fost prezentat în cursul zilei de marți la noua lui echipă, Ethnikos Achnas din Cipru.

CFR Cluj se destramă după plecarea lui Dan Petrescu

În sezonul recent încheiat, Ze Gomes a evoluat în doar două partide ale CFR Cluj. Atacantul a fost împrumutat la U Cluj în ianuarie 2023, pentru care a marcat un gol în 18 meciuri.

„Conducerea lui Ethnikos Achnas informează că a ajuns la o înțelegere cu fotbalistul Jose Gomes. Bine ai venit!”, a scris clubul din Cipru pe pagina de Facebook.

Ethnikos Achnas a reușit în acest sezon să promoveze în primul eșalon din Cipru, asta după ce s-a clasat pe locul 3 în liga a 2-a.

Ze Gomes ajungea la CFR Cluj în septembrie 2022. La acel moment, oficialii campioanei României aveau numai cuvinte de laudă la adresa atacantului.

„Jose “Ze” Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia și Bulgaria, iar ultima dată a jucat în Italia. În 2016, Gomes a ieșit campion european cu naționala Portugaliei U17, fiind golgheterul și cel mai bun jucător al turneului, iar în 2018 și-a adjudecat același trofeu și cu naționala U19”, spuneau cei de la CFR Cluj la acea vreme.

Cota de piață a jucătorului este de 250.000 de euro, conform Transfermarkt.

Schimbări importante la CFR Cluj

În sezonul acesta, CFR Cluj a terminat pe locul 3 în play-off-ul Superligii. Din acest motiv, clubul s-a despărțit de Dan Petrescu, care a semnat cu echipa Jeonbuk din Coreea de Sud.

Noul tehnician al celor de la CFR Cluj este italianul Andrea Mandorlini (62 de ani).

În total, echipa din Gruia va renunța la 10 fotbaliști în această vară. Este vorba despre Mihai Bordeianu, Cristian Bălgrădean, Alexandru Chipciu, Ze Gomes, Jean-Claude Billong, Karlo Brucic, Denis Kolinger, Sergiu Buș, Cătălin Itu și Gabriel Debeljuh.

Mai nou, la echipă este dorit atacantul Rayan Philippe, legitimat la FC Swift Hesper din Luxemburg, conform Romanian Football, citat de Digi Sport. Francezul a marcat 32 de goluri în 30 de partide, el dând și 26 de pase decisive pentru formația lui.

În trecut, Rayan Philippe a mai evoluat la Dijon U19, SC Touloun, Dijon B, Dijon, AS Nancy și FC Swift Hesper. Cota lui de piață este de 400.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed