Favoritul lui Gigi Becali a declanşat scandalul! S-a enervat după Elveţia-România. A dat de pământ cu criticii naţionalei

Favoritul lui Gigi Becali a declanşat scandalul! S-a enervat după Elveţia-România. A dat de pământ cu criticii naţionalei. Tricolorii s-au făcut de râs pe terenul favoritei grupei din preliminariile EURO 2024.

Favoritul lui Gigi Becali a uitat cele 80 de minute dezastruoase. Vrea laude după ce tricolorii lui Edi Iordănescu au întors rezultatul pe final de meci.

Favoritul lui Gigi Becali a declanşat scandalul!

Intrat în repriza a doua, Olimpiu Moruțan a dat pasele decisive la golurile lui Valentin Mihăilă. Apoi, la fel ca și extrema sub contract cu Parma, a cerut ca românii să aibă mai multă încredere în echipa națională.

„Mă bucur pentru echipă. Am făcut un efort foarte mare. Mă bucur că am scos un rezultat bun aici și că am luat un punct. Sperăm să o ținem tot așa și să nu pierdem până la final. Când am intrat, îmi doream să facem un rezultat bun, dar nu mă așteptam.

Mă bucur că am contribuit la goluri și am dat două pase. Sper ca pe viitor să aveți mai multă încredere în mine și să vă bucurați tot timpul când joc. În România sunt mereu critici. Am stat un an în Italia, dar niciodată nu am fost criticat niciodată după un meci mai prost. Am jucat bine în Serie B, un campionat dificil. În România, mereu ne critică lumea. Au și dreptate, dar oamenii să fie mai mult alături de noi, să ne ajute să ne calificăm. Nu știu de ce suntem un popor așa…

Acum sperăm să învingem Israel și Kosovo, iar apoi, de ce nu, să batem și Elveția acasă. A spus lumea că rezultatul e o păcăleală? Atunci, așa să fie, o păcăleală. Noi o ținem tot așa. Vreă să facem rezultate cât mai bune și să ne calificăm la European”, a declarat Olimpiu Moruțan la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed