Mihai Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu! Atac devastator după Elveţia-România. Ce l-a enervat pe șeful de la FCSB

Mihai Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu! Șeful de la FCSB s-a enervat și a lansat un atac devastator după Elveţia-România.

Managerul general al roș-albaștrilor a răbufnit la adresa selecționerului Edi Iordănescu după remiza cu Elveția, scor 2-2, din preliminariile EURO 2024.

Mihai Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de afirmațiile făcute de Iordănescu la conferința de presă de după meci.

„Pe mine mă scoate din sărite chestia asta «Suntem un grup, suntem o familie». Am văzut la TV familii în care el venea beat și o bătea până nu mai știa cum o cheamă. Sunt familii disfuncționale, cu probleme.

«Mamă, ce familie suntem»… Dar până în minutul 89 nu am fost o familie? A fost Elveția o familie? Și după aia nu a mai fost? Au divorțat ăia și am redevenit noi o familie? Și am fost o familie de i-am făcut pilaf… Hai, că mă și enervez acum! Am jucat prost tare de tot! Vai de capul nostru!

Eu aș simplifica discursul. Dacă eram în locul lui Edi, spuneam așa: «Rezultatul extraordinar, restul nu are rost să mai vorbim. Nu a fost ce trebuia, dar rezultatul a fost extraordinar». Băi, ești în Groapa Marianelor cu nivelul. Nu ai fost niciodată așa slab!”, a spus Mihai Stoica, conform OrangeSport.

Mai apoi, a intervenit și Basarab Panduru, care a spus: „Bănuiesc că nu vorbește de Rădoi. El cred că spune de schimbarea de când a venit el, de acum un an și jumătate. Eu cred că zice «Arătam într-un fel atunci, arătăm altfel acum»”.

După partida Elveția-România, Edi Iordănescu a spus că la echipa națională există o unitate de grup care i se datorează.

„Cine crede până la final este răsplătit. Astăzi am fost o familie. Acest grup, comparativ cu momentul în care am venit, acum un an și jumătate, are o altă inimă, o altă încredere și o altă unitate”, a spus Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed