Lovitură totală pentru Valentin Mihăilă! Verdict crunt pentru eroul de la Elveţia-România. Anunţul care îi distruge visul

Lovitură totală pentru Valentin Mihăilă! Verdict crunt pentru eroul de la Elveţia-România. Anunţul care îi distruge visul. Jucătorul celor de la Parma a dat lovitura luni seara, la Lucerna.

Valentin Mihăilă a fost introdus în repriza secundă din meciul din preliminariile EURO 2024. A marcat două goluri şi a adus un punct nesperat pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Lovitură totală pentru Valentin Mihăilă!

După golul doi, Valentin Mihăilă s-a dus să sărbătorească alături de suporteri. A mers în fața sectorului unde se aflau suporterii români și a sărit pe gard. Din cauza accidentării, Mihăilă a început să plângă, întins pe gazon. Primele informaţii despre accidentarea jucătorului nu sunt deloc bune, conform digisport.ro.

Fotbalistul celor de la Parma a suferit o ruptură musculară. Convocat la naționala U21 a României pentru turneul final al Campionatului European, Valentin Mihăilă a primit o veste cruntă: 99% va rata această competiție, mai spune sursa citată.

Totuși, jucătorul se va prezenta la lotul condus de Emil Săndoi, înainte de EURO 2023, alături de ceilalți trei jucători de la echipa mare. Este vorba despre Ștefan Târnovanu, Vladimir Screciu și Louis Munteanu.

Valentin Mihăilă va efectua un RMN și în funcție de rezultatul acestuia Emil Săndoi va decide dacă îl va păstra în lot sau va chema pe altcineva în locul lui. Selecționerul de la U21 poate face o singură schimbare în lot, până cu 24 de ore înainte de primul meci.

România U21 întâlnește Spania U21 miercuri, de la ora 21:45, în primul meci de la EURO U21 2023. Turneuul este găzduit de România și Georgia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed