Vedeta lui Gigi Becali s-a dezlănţuit! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu. A spus clar înaintea meciului

Vedeta lui Gigi Becali s-a dezlănţuit! Jucătorul a lansat un mesaj direct pentru Edi Iordănescu. A spus clar înaintea meciului.

Alexandru Băluță a semnat deja transferul la FCSB, iar acum fotbalistul a spus că își dorește să evolueze pentru naționala țării noastre la EURO 2024. Contractul semnat de Băluță cu roș-albaștrii va fi valabil timp de trei sezoane.

Vedeta lui Gigi Becali s-a dezlănţuit

Mijlocașul lateral nu a mai fost convocat la selecționata României din iunie 2021, atunci când „tricolorii” au pierdut în meciul amical cu Anglia, scor 1-0.

„Îmi doresc să revin (n.r. la națională). Vreau să scoată maximum din acest meci și să ne calificăm. Sunt suporterul naționalei astăzi. Mai e mult până acolo (n.r. la EURO 2024), dar cu siguranță gândul meu o să fie și la naționala României”, a spus fotbalistul în cadrul unei conferințe de presă.

Diana Băluță, soția jucătorului, a fost găsită vinovată de faptul că Alex nu a mai fost convocat la națională. Aceasta lansase un atac dur la adresa selecționerului României, despre care a spus că face convocările „cu ochii închiși”.

„Aș putea spune multe, dar mă abțin și de data asta! Visăm la rezultate frumoase de la echipa națională a României, dar convocările sunt făcute cu ochii închiși fără a se ține cont de rezultate, goluri, dorință, muncă, etc! (nu mă refer la toți)”, scria Diana Băluță pe Facebook.

Alex Băluță: „Mă doare că nu voi fi la națională”

La acea vreme, Alex Băluță i-a luat apărarea partenerei lui, el spunând că nu crede că Diana a făcut afirmații deplasate.

„Diana n-a spus nimic deplasat. Dorința mea de a veni la lot e enormă și nu sunt genul de om care să-și controleze emoțiile non-stop. Mă doare că nu voi fi acum la națională, dar accept și înțeleg situația”, a afirmat Băluță, conform Prosport.

Mijlocașul are 6 selecții la reprezentativa României, el reușind să marcheze un gol. Pentru prima dată, acesta a fost convocat pe 13 iunie 2017, pe când avea 23 de ani și 9 luni, de Christoph Daum, Băluță evoluând într-o partidă disputată cu Chile pe Cluj Arena, scor 3-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed