Dinamo, amical cu echipa lui Mircea Lucescu, în cantonamentul din Austria

Dinamo Bucureşti va disputa, pe 5 iulie, un meci amical împotriva echipei Dinamo Kiev, Partida va avea loc pe Arena Jacques Lemans din Sankt Veit an der Glan, Austria.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a clubului.

„REVEDERE CU MIRCEA LUCESCU, ÎN AUSTRIA
Dinamo București va disputa, pe 5 iulie, un meci amical împotriva echipei Dinamo Kiev, pe Arena Jacques Lemans din Sankt Veit an der Glan, Austria.
Un nume de legendă al clubului nostru, Mircea Lucescu a câștigat, în tricoul alb-roșu, 7 titluri de campion (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977, 1990) și Cupa României (1968).
Pe banca echipei din Ștefan cel Mare, Mircea Lucescu a obținut titlul de campion, Cupa României și s-a calificat în semifinalele Cupei Cupelor, toate în 1990.
Povestea lui Mircea Lucescu în antrenorat a făcut înconjurul lumii, fiind cunoscută de toți fanii fotbalului. Echipe precum Corvinul, Dinamo și Rapid în România, Pisa, Brescia, Reggiana și Inter Milano în Italia, Galatasaray și Beșiktaș în Turcia, Zenit Sankt Petersburg în Rusia, Șahtior Donețsk și, în prezent, Dinamo Kiev în Ucraina, naționala României și reprezentativa Turciei constituie cel mai important CV al unui antrenor român.
Mircea Lucescu este renumit și la nivel mondial, fiind menționat în Top 100 cei mai buni antrenori din istorie de către publicația britanică FourFourTwo, performanță uriașă pentru un român.”, este anunțul dinamoviștilor

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed