Laurenţiu Reghecampf, aproape de a fi dat afară! Azerii i-au găsit deja înlocuitor. Este dezvăluirea nopţii

Laurenţiu Reghecampf, aproape de a fi dat afară! Azerii i-au găsit deja înlocuitor. Este dezvăluirea nopţii. Cei de la Neftchi Baku pregătesc debarcarea antrenorului român. Asta după un sezon complet ratat.

Laurenţiu Reghecampf a terminat pe locul 3 în campionat şi a ratat şi Cupa. Acum, este aproape de a-şi pierde postul.

Laurenţiu Reghecampf, aproape de a fi dat afară!

Laurenţiu Reghecampf este aproape de a fi înlocuit cu turcul Sergen Yalcin, fostul elev al lui Mircea Lucescu, ultima oară antrenor la Besiktas. Sub comanda lui Reghecampf, azerii au încheiat campionatul pe 3 și au pierdut finala Cupei, 0-1 în finala cu Gabala.

Dezamăgiți de parcursul echipei, șefii lui Neftchi ar vrea să-l dea afară pe român și ar fi început deja să-i caute înlocuitor. Favorit să-i ia locul românului ar fi turcul Sergen Yalcin, conform futbolInfo.az. Se pare că cei de la Neftchi s-au întâlnit deja cu antrenorul turc.

Yacin, care nu a mai antrenat din decembrie 2021, ar fi tentat să o preia pe Neftchi, dar așteaptă ca formația azeră să-și încheie socotelile cu Laurențiu Reghecampf. Şi-ar dori o echipă din Superliga Turciei, căreia i-ar acorda prioritate.

Cel mai probabil, despărțirea de Reghecampf va fi costisitoare pentru Neftchi. Românul mai are un an de contract și este de așteptat ca azerii să fie puși la cheltuială dacă vor să facă schimbări la nivelul băncii tehnice.

Fost antrenor la echipe precum Besiktas, Analyaspor și Sivasspor, Sergen Yacin a jucat cel mai mult la Besiktas. Între 2002 și 2004 a fost antrenat chiar de Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed