Lovitură totală pentru Edi Iordănescu! Este vestea nopţii din tabăra tricolorilor. Nu mai are nicio şansă să joace

Lovitură totală pentru Edi Iordănescu! Este vestea nopţii din tabăra tricolorilor. Nu mai are nicio şansă să joace. Este vorba despre unul dintre cei mai importanţi tricolori. Va rata duelul Elveţia-România.

Veste extrem de proastă pentru Edi Iordănescu. S-a aflat înainte de Elveţia-România. Mario Camora nu va putea evolua în duelul cu Elveția de luni.

Lovitură totală pentru Edi Iordănescu!

Fundașul stânga al lui CFR Cluj s-a lovit la genunchiul stâng. Nu poate fi recuperat în timp util pentru duelul de la Lucerna, conform gsp.ro. Fotbalistul naturalizat în urmă cu trei ani nu a participat la antrenamentul efectuat sâmbătă, la Priștina.

Astfel, Edi Iordănescu va fi din nou obligat să găsească soluții pentru flancul stâng al defensivei. Fie va apela din nou la Deian Sorescu, fie îi va merge pe mâna lui Raul Opruț, fundașul lui Hermannstadt, mai spune sursa citată.

În minutul 22, la 0-0, Mario Camora s-a accidentat, iar în locul lui a fost introdus Deian Sorescu. În seara în care căpitanul lui CFR Cluj a urcat încă două locuri în Top 10 all-time al celor mai vârstnici „tricolori”, de pe 8 pe 6, Camora s-a accidentat la o alunecare.

Pentru că nu avea niciun alt fundaș stânga de meserie pe bancă, Iordănescu a fost nevoit să apeleze din nou la soluția de avarie Deian Sorescu, de bază extremă dreapta. Fostul jucător de la FCSB a mai evoluat în această poziție pentru România, în deplasarea din martie cu Andorra, 2-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed