Gigi Becali va fi surprins! Anunţul vedetei de la FCSB după meciul naţionalei. Latifundiarul din Pipera vrea o mare sumă de bani pe jucător

Gigi Becali va fi surprins! Anunţul vedetei de la FCSB după meciul naţionalei. Latifundiarul din Pipera vrea o mare sumă de bani pe jucător. Totuşi, Florinel Coman spune că nu este cu gândul la niciun transfer acum. Vrea doar ca România să bată Elveţia în preliminariile EURO 2024.

Gigi Becali speră să-l vândă pe Florinel Coman, pe o sumă importantă, în străinătate. Aflat la naţională, jucătorul a preluat discursul oamenilor lui Edi Iordănescu.

Gigi Becali va fi surprins!

Florinel Coman nu se gândeşte la un transfer. Are în minte doar duelul Elveția-România, crucial pentru calificarea la EURO 2024. Florinel Coman a fost întrebat dacă zvonurile despre posibile transferuri ale jucătorilor prezenți la echipa națională au perturbat atmosfera din lot. Răspunsul său a fost negativ.

Fotbalistul celor de la FCSB a transmis că nu s-a gândit în niciun moment la un transfer de când e la lotul primei reprezentative. Consideră că așa gândesc și coechipierii săi.

”Nu cred că se gândește nimeni la transfer, părerea mea. Am venit să reprezentăm România. Eu nu am mai fost de mult timp aici, am venit să dau tot ce am mai bun, să lupt pentru această echipă.

E echipa națională, reprezentăm o țară întreagă, știm care sunt așteptările, așa că nu cred că se gândește nimeni la transfer”, a declarat Florinel Coman.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed