Jurgen Klopp joacă tare! Vedeta care urmează să ajungă la Liverpool. Cormoranii au făcut o ofertă de nerefuzat

Jurgen Klopp joacă tare! Vrea să aducă o mare vedeta la Liverpool, iar cormoranii au făcut o ofertă de nerefuzat. Germanul nu mai vrea să rateze Liga Campionilor şi titlul în Anglia din sezonul viitor aşa că pregăteşte lovitura verii.

Jurgen Kloo a reuşit trei transferuri importante în această vară, dar nu vrea să se oprească aici. După ce l-a adus pe Anfield pe Darwin Nunez, de la Benfica, în schimbul a 75 de milioane de euro, germanul a pus ochii pe căpitanul Interului, Nicolo Barella.

Mijlocașul central de 25 de ani al lui Inter este marele vis al lui Jurgen Klopp, convins că dacă vine şi italianul va avea echipa perfectă la Liverpool, anunţă express.co.uk

Liverpool trebuie să bage adânc mâna în buzunar dacă îl vrea pe Nico Barella. Inter solicită 90 de milioane de euro pentru a-l ceda pe jucătorul devenit unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din fotbal.

Suma este considerată mare de Liverpool, care îl propune pe Naby Keita în afacere. Liverpool vrea să-i ofere lui Inter o sumă considerabilă de bani și să-l includă pe ghanez în afacere, pentru a-i convinge pe cei din conducerea clubului italian, care sunt nevoiți să vândă în această vară pentru a completa lotul.

Alături de Darwin Nunez, Liverpool a mai transferat în această vară doi fotbaliști cu un alt statut, dar care au potențial. Este vorba despre Fabio Carvalho, mijlocaș ofensiv de 19 ani adus de la Fulham pentru 5.9 milioane de euro, și Calvin Ramsay, fundaș dreapta de 18 ani cumpărat cu 4.9 milioane de euro de la Aberdeen.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed