Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură! Vedeta care urmează să ajungă la FCSB. Dezvăluiri incendiare din interior

Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură! Vedeta care urmează să ajungă la FCSB. Dezvăluiri incendiare din interior. Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a venit cu noi detalii.

Gigi Becali vrea să întărească serios FCSB pentru a nu mai rata titlul. După ce a rezolvat transferurile lui Alexandru Băluță și Siyabonga Ngezana, FCSB nu se opreşte.

Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură!

Gigi Becali mai vrea un nou fundaș central. Anunţul a fost făcut în direct de către managerul general. Mihai Stoica. Vicecampioana se află în tratative avansate cu un fundaş central străin care acum evoluează la echipa națională. Discuțiile ar urma să fie încheiate după ce fotbalistul va reveni de la acțiunea naționalei.

Mai mult, Stoica a spus că pistele Adrian Rus, Sașa Ivkovic sau Robert Ivanov nu sunt ţinte pentru FCSB. Mai mult, finlandezul Ivanov s-a înțeles deja cu o altă echipă. A fost prezentat oficial zilele trecute la Eintracht Braunschweig, echipă din 2.Bundesliga.

„Este un jucător internațional. Așteptăm să termine cu echipa națională. Numele lui Rus s-a vehiculat greșit, nu s-a discutat niciodată de el, cum nu s-a discutat nici de Robert Ivanov. Este un jucător străin, din străinătate.

Cu cel de la Baniyas, Sașa Ivkovic, nu s-a mai făcut nimic. E greu de motivat un jucător care vine din Emirate. Primul pas, i-am tăiat de pe listă pe cei care n-au jucat, al doilea pas, salariul, comisionul și suma de transfer. Acolo, la Ivkovic, nu s-a ajuns nici măcar la discuțiile astea inițiale, dar părea bun”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed