Gigi Becali se va enerva crunt! A râs de noua vedetă a celor de la FCSB. Un fost mare fotbalist nu s-a mai abţinut

Gigi Becali se va enerva crunt! A râs de noua vedetă a celor de la FCSB. Un fost mare fotbalist nu s-a mai abţinut şi a vorbit despre noua achiziţie a celor de la FCSB. Este vorba despre Siyambonga Ngezana, în vârstă de 25 de ani.

Gigi Becali l-a achiziţionat pentru aproximativ 800.000 de euro de la Kaizer Chiefs din Africa de Sud. Fundaşul va evolua din următorul sezon la FCSB.

Gigi Becali se va enerva crunt!

Noua achiziţie a lui Gigi Becali l-a făcut pe Gabi Balint să pufnească în râs. Acesta susține că s-a interesat de sud-african după ce a auzit de mutare. ”Nu-l cunosc, nu l-am văzut. De la Chiefs, de la apași, de unde a venit, de la șefii apași? Chiefs erau șefii apașilor.

Să sperăm că e un jucător bun. Așa am văzut, că are calități și defecte. Nu au cum să joace amândoi (n.r. – Dawa și Ngezana). L-au urmărit niște echipe interesante. Au fost trei echipe interesate de el care au fost prin Champions League.

Pe Dawa l-a adus el (n.r. – Gigi Becali), pe Tamm l-a adus MM Stoica. Cristea a fost adus la sugestia unora. Pe Dawa l-a dorit și a insistat să joace cu el, în ciuda faptului că a făcut gafe”, a spus Gabi Balint, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed