Cutremur în fotbalul românesc! Au fost retrogradaţi direct în liga a treia. Decizie de ultimă oră

Este un adevărat cutremur în fotbalul românesc! Au fost retrogradaţi direct în liga a treia. Vorbim despre o decizie de ultimă oră a şefilor fotbalului din ţara noastră. Echipa Academica Clinceni, care tocmai retrogradase din Liga I a fost trimisă direct în eşalonul trei.

Decizia a fost luată de către cei de la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL). Motivul pentru care s-a ajuns aici îl reprezintă neplata, în termen de 90 de zile, a unor datorii către Cristian Gavra, fost fotbalist al Academicii, anunţă gsp.ro.

Dar asta nu e tot. Echipa ilfoveană poate fi exclusă chiar din toate competițiile dacă nu achită aceste restanțe până la data de 15 iulie. Mai mult ca sigur, Academica nu va plăti aceste datorii pentru că se vorbeşte de luni bune că echipa din Clinceni se va desfiinţa.

De situație profită cei de la ASU Poli Timișoara, care rămân astfel în L2, deși pe teren retrogradaseră în L3 în urma barajului disputat cu FC Brașov. În ultimul sezon, clubul ilfovean a pierdut mai multe depunctări din cauza datoriilor. La final, Academica Clinceni a avut o depunctare totală de 36 de lungimi, ajungând la un incredibil punctaj: -29, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed