S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Gigi Becali! Dezvăluiri de ultimă oră despre jucător. Totul a devenit public

S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Gigi Becali! Dezvăluiri de ultimă oră despre jucător. Totul a devenit public.

S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Gigi Becali

Șeful FCSB a decis să-l transfere pe Siyabonga Ngezana. A plătit pentru primul jucător care a ajuns la echipa sa în această vară 600.000 de euro. Stoperul african care are 1,88 metri îl va înlocui pe Joonas Tamm, care a fost dat afară de la echipă.

Ngezana și-a luat la revedere de la Kaizer Chiefs printr-un mesaj publicat pe contul său de Instagram. Africanul spune că a decis să joace la FCSB considerând că este un pas important în carieră.

„Am avut multe emoții amestecate în ceea ce privește decizia pe care am luat-o pentru viitorul meu… Aceasta a fost cea mai grea hotărâre pe care am luat-o pentru mine și pentru familie, dar întotdeauna m-am gândit să plec la mai bine, în modul potrivit și la momentul potrivit și asta este acum.

Am crescut susținând această echipă și a fost un vis devenit realitate să fac parte din ea. Nu pot exprima niciodată în cuvinte dragostea și sprijinul pe care le-am primit din partea acestei familii de la Kaizer, din prima și până în ultima mea zi aici. Am venit aici ca un băiat tânăr, iar acum plec ca bărbat.

Îmi doresc ca acest club să revină la zilele de glorie și mult succes în sezonul viitor și voi fi întotdeauna un susținător al echipei Kaizer Chiefs”, a scris Ngezana, pe Instagram.

Ce au scris jurnaliștii africani

Jurnaliștii africani au fost au fost uimiți când au aflat la ce echipă va juca Siyabonga Ngezana. Și cei de la Supersport consideră că FCSB este Steaua.

„Kaizer Chiefs și-a luat rămas bun de la fundașul Siyabonga Ngezana, care a semnat pentru puternica echipă din Liga 1, Fotbal Club FCSB, cunoscută anterior drept Steaua București.

Cea mai consistentă campanie a musculosului fundaș central a avut loc în 2020-21, când a jucat în mod regulat în competițiile interne și a evoluat în aproape toate meciurile din preajma finalei Ligii Campionilor CAF”, a scris Supersport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed