Vești bune pentru echipa Armatei. Anunț oficial. Ce se întâmplă cu CSA Steaua

Vești bune pentru echipa Armatei. MApN și-a dat acordul pentru ca CSA Steaua să se asocieze cu un investitor privat.

Formația antrenată de Daniel Oprița a terminat Liga 2 pe locul doi, dar nu a avut drept de promovare din cauza formei de organizare a clubului.

Vești bune pentru echipa Armatei. MApN a făcut anunțul

CSA Steaua are drum drept spre promovare. Ministerul Apărării Naționale și-a dat acordul pentru ca echipa să se poată asocia cu un investitor privat, potrivit Prosport. Astfel, nu mai există niciun impediment pentru ca militarii să nu poată juca în Superliga.

În cazul în care lucrurile vor merge cum își doresc militarii, CSA Steaua va putea juca în primul eșalon în stagiunea 2024-2025.

Se pare că cel care va investi va fi Simion Apreutesei, care sponsorizează deja Centrul de Copii și Juniori.

CSA Steaua își poate schimba forma și în timpul campionatului. Primul pas este însă de a trimite o scrisoare la FRF, până pe 6 august, atunci când începe noul sezon în Liga 2.

Există și alte persoane care doresc asocierea cu CSA Steaua, cum ar fi Mircea și Patrick Benga, cei care finanțează gruparea Metalul Buzău, din Liga a 3-a. De asemenea, Ministerul Apărării Naționale se gândește ca și fanii să aibă o cotă parte din acțiuni.

George Ogăraru: „Steaua, în Ghencea, în Liga 1 este o forță”

” Eu vă pot spune doar despre interesul oamenilor care au vrut să fie alături de club în doi ani în care nu am avut drept de promovare. Au fost contracte de sponsorizare care s-au ridicat la nivelul celor al cluburilor care joacă an de an în Liga 1.

Steaua în prima ligă ar trezi foarte mare interes. Încă este, dar nu se concretizează pentru că, în momentul de față, clubul nu este decis sau Ministerul nu este decis. De aceea, lucrurile nu avansează din punctul ăsta de vedere. Steaua, în Ghencea, în Liga 1 este o forță.

Când va fi acest lucru, nu pot să o spun, dar cu siguranță va fi o forță, asta cred că sperie multă lume, de aceea există atât de multe atacuri și o teamă care, în acest moment, nu este justificată”, declara George Ogăraru la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed