Sorin Cârțu a dat verdictul! Cine îi va lua locul la CSU Craiova. Surpriza momentului în Superliga

Sorin Cârțu a dat verdictul! S-a aflat cine îi va lua locul la CSU Craiova. Surpriza momentului în Superliga. În urmă cu doar câteva ore, fostul mare jucător a uimit pe toată lumea. Și-a anunțat retragerea din fotbal.

Fostul președinte, Sorin Cârțu si-a abandonat funcția la mai putin de un an de când a fost ales. Acum spune cine ar trebui să îi ia locul.

Sorin Cârțu a dat verdictul!

Sorin Cârțu a anunțat într-o conferință de presă cine ar urma să îi ia locul în funcția de președinte. „(n.r. – Mihai Rotaru) Mi-a spus: «Nea Sorine, nu mă gândesc să aduc pe cineva». Ce mi-a zis mie vă spun și eu vouă, dar cel mai bine vorbiți cu dânsul. Mie mi-a spus că o să fie dânsul președinte, dar cel mai bine este să-l întrebați. Mi-a zis: «Nea Sorine, [vreau doar] un onorific». Eu nu mi-am mai dorit nimic”, a declarat Sorin Cârțu.

Ex oficialul celor de la CSU Craiova a fost deranjat de faptul că foștii antrenori nu l-au consultat în privința decizilor tactice. „Am fost într-o zonă administrativă și nu aveam foarte multe… În ceea ce privește tehnicul, zic că mi-am demonstrat capacitățile. Cred că ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat tehnico-tactic.

Și nu m-ar fi supărat dacă eram. Nu am niciun fel de complex în ceea ce înseamnă tehnico-tactic cu nimeni din România, indiferent că este antrenor, conducător sau patron. Poate ar fi fost alte rezultate, poate mai proaste, dar cred că în zona asta tehnico-tactică ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat”, a mai spus Sorin Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed