Jucătorul de titlu care tocmai a ajuns la Rapid! Este anunţul momentului pentru Adrian Mutu. A fost prezentat oficial

Jucătorul de titlu care tocmai a ajuns la Rapid! Este anunţul momentului pentru Adrian Mutu. A fost prezentat oficial. Echipa giuleşteană este într-o campanie furibundă de achiziţii.

Adrian Mutu are motive de satisfacţie. Rapid l-a adus pe Borja Valle, fostul mijlocaș de la Dinamo. Acesta a semnat din postură de jucător liber de contract cu Rapid.

Jucătorul de titlu care tocmai a ajuns la Rapid!

Borja Valle a bătut palma cu echipa pregătită de Adrian Mutu. Transferul a fost anunțat oficial de clubul din Giulești, care a transmis că spaniolul a semnat pe doi ani. „Rapid a perfectat cel de-al cincilea transfer al verii, reușind să-l aducă pe spaniolul Borja Valle. Mijlocașul a venit din postura de jucător liber de contract și a semnat un contract valabil pentru două sezoane, începând de la 1 iulie.

În vârstă de 30 de ani, Borja și-a început cariera la SD Ponferradina, echipa orașului în care s-a născut, iar în 2020 a jucat pentru o scurtă perioadă de timp și în campionatul României, la Dinamo București, unde a evoluat în 10 partide și a marcat 5 goluri.

În 2022, Borja a fost transferat la FC Cartagena, în LaLiga2, formație pentru care a adunat 41 de meciuri și a marcat 6 goluri”, a transmis Rapid pe site-ul oficial.

„Sunt fericit că am intrat în această mare familie a Rapidului, și sper să fiu aici pentru mult timp. Rapid este un club cunoscut, cu tradiție, cu niște suporteri foarte inimoși, iar împreună sper să trăim momente minunate. Hai Rapid!”, a spus Borja Valle, conform sursei citate.

În acest mercato, Rapid i-a mai transferat pe: Omar El Sawy, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Christopher Braun.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed