CFR Cluj are un nou antrenor! Cine se va alătura formației din Gruia. Este oficial

CFR Cluj are un nou antrenor! S-a aflat cine se va alătura formației din Gruia.

Andrea Mandorlini (62 de ani) este, în mod oficial, noul tehnician al celor de la CFR Cluj.

CFR Cluj are un nou antrenor

Acesta îl va înlocui pe Dan Petrescu, fostul antrenor al formației din Gruia, care a ales să plece în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

„Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini. Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia.

Bentornato, Mister!”, a fost mesajul scris de cei de la CFR Cluj pe pagina de Facebook.

Italianul a mai avut un mandat la CFR Cluj, între noiembrie 2009-septembrie 2010. Atunci, Mandorlini a reușit să câștige campionatul, Cupa și Supercupa alături de „feroviari”.

Din februarie 2023, acesta a semnat cu Mantova, din Serie C. Asta după ce fusese liber de contract vreme de 1 an și jumătate. Cu Mandorlini pe banca tehnică, echipa a terminat sezonul pe poziția a 16-a.

Mantova a pierdut meciul de baraj disputat cu AlbinoLeffe, scor 0-1 în tur și 1-1 în manșa retur, motiv pentru care echipa lui Mandorlini a retrogradat în Serie D.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed