Gigi Becali poate da lovitura verii! Ofertă importantă pentru vedeta de la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră

Gigi Becali poate da lovitura verii! A venit o ofertă importantă pentru vedeta de la FCSB.

Adrian Șut (24 de ani) a primit o ofertă din MLS. Mijlocașul titular al celor de la FCSB a fost un jucător important în sezonul recent încheiat.

Gigi Becali poate da lovitura verii

În Liga 1, acesta a evoluat în 32 de partide, reușind să înscrie 5 goluri. Acum, el este dorit de o grupare din SUA, potrivit GSP.ro.

În cazul în care ar renunța la Șut, Gigi Becali ar primi o sumă de bani deloc de neglijat. Totuși, cei de la FCSB nu ar avea un înlocuitor real pentru mijlocașul defensiv.

Unicul jucător care îi poate lua locul este Ovidiu Popescu, doar că acesta a fost folosit în ultima vreme pe post de fundaș dreapta și, mai apoi, după accidentare, Popescu a jucat pe post de inter.

De altfel, doar Șut și Florinel Coman au reușit să-l impresioneze pe finanțatorul echipei lor. După ce FCSB a ratat titlul de campioană, Becali a spus: „Șut? De el n-am ce să zic, își face mereu treaba acolo”.

În campionatul anterior, Șut a dat 1423 pase reușite, ajungând pe poziția a 9-a în Superliga. Cota lui de piață este de 1.500.000 de euro, conform Transfermarkt.

Adrian Șut a fost adus pe gratis la FCSB, fiind transferat de la Clinceni. Asta pentru că Becali i-a convins pe ilfoveni să-l dea pe Șut contra unor bani pe care patronul roș-albaștrilor i-a oferit celor de la Clinceni în timpul sezonului în care formația a reușit să promoveze în primul eșalon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed