S-a aflat cine transmite Kosovo-România! Meci crucial pentru tricolorii lui Edi Iordănescu. Partida de care depinde calificarea la EURO 2024

S-a aflat cine transmite Kosovo-România! Meci crucial pentru tricolorii lui Edi Iordănescu. Partida de care depinde calificarea la EURO 2024. După 2 victorii cu Andorra şi Belarus tricolorii speră la 3 puncte şi în Kosovo, la Pristina.

Kosovo-România este al treilea meci al tricolorilor în preliminariile pentru EURO 2024. Partida va fi transmisă pe Antena 1, vineri de la ora 21:45.

S-a aflat cine transmite Kosovo-România!

Antena 1 a mai transmis și Andorra – România 0-2, primul meci din preliminarii al „tricolorilor”. România – Belarus 2-1, a doua partidă a echipei lui Edi Iordănescu, s-a văzut pe Prima TV. Cele două posturi și-au împărțit meciurile din preliminarii ale României, fiecare transmite câte 5.

Antena 1 și Prima TV au transmis și partidele „tricolorilor” din Liga Națiunilor. Atunci, România a terminat pe ultimul loc într-o grupă cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru și a retrogradat în Liga C.

Cele două posturi TV nu vor transmite niciun meci simultan, fiecare are dreptul la 5. Pe Prima TV se va vedea „dubla” România – Israel, care ar putea fi decisivă pentru calificarea la EURO 2024. În schimb, Antena 1 va transmite ambele meciuri ale României cu Kosovo.

Echipa de comentatori de la Antena 1, pentru confruntările României, e formată din Felix Drăghici și Andrei Rădulescu. Cei doi vor comenta şi meciul Kosovo – România.

Expertul de la Antena 1 care va analiza România înainte și după meciuri este Adrian Mutu, golgeterul naționalei la egalitate cu Gică Hagi (35 de goluri) și antrenorul Rapidului. La Prima TV, comentatori sunt Emil Grădinescu și Costi Mocanu, iar analiști sunt foștii mari internaționali Gică Popescu și Florin Răducioiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed