Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Scoţienii i-au decis soarta. Edi Iordănescu se va enerva cumplit

Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Scoţienii i-au decis soarta. Edi Iordănescu se va enerva cumplit. Internaţionalul român ar putea pleca de la Rangers, după trei sezoane și jumătate petrecute pe Ibrox Park.

Ianis Hagi a avut o accidentare care l-a ţinut departe de teren aproape un an. Acum, formația din Scoția se gândește să renunțe la serviciile sale.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi a fost pus pe lista de transferui de către cei de la Rangers, conform ibroxnews.com. S-a luat această decizie, deşi în urmă cu foarte puțin timp acesta a semnat prelungirea contractului până în vara anului 2026.

Sursa citată susține că oficialii clubului nu sunt mulțumiți de prestațiile românului. Spun că nu și-a revenit complet după accidentarea suferită. „Rangers este pregătită să îl vândă pe Ianis Hagi în această vară deși tocmai i-a prelungit contractul în luna decembrie”, au scris scoțienii.

În plus, Rangers i-ar fi găsit deja un înlocuitor lui Hagi Jr. Formația antrenată de Michael Beale s-ar fi înțeles deja cu Atalanta pentru transferul danezului Sam Lammers. Vor achita 3,5 milioane de lire sterline.

Fotbalistul cu profil ofensiv și-a dat acordul să vină pe Ibrox. Jurnaliștii din Scoția anunță că decarul Sampdoriei trebuie să mai treacă doar vizita medicală. ”Aflat alături de naționala României, lui Hagi i se va oferi șansa de a impresiona în pre-sezon. Totuși, acesta va avea nevoie de timp de joc, iar sosirea lui Lammers poate afecta acest lucru”, au mai notat scoțienii.

Până să revină la Rangers, Ianis Hagi face parte din lotul naționalei României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed