Gigi Becali se va enerva crunt! Ce s-a aflat despre noua vedetă de la FCSB. L-a făcut praf în direct

Gigi Becali se va enerva crunt! Ce s-a aflat despre noua vedetă de la FCSB, făcută praf în direct.

Decizia lui Alex Băluță (29 de ani) de a semna cu FCSB în detrimentul craiovenilor a provocat un scandal de proporții. Acesta a fost taxat de Mihai Rotaru, dar și de Nae Ungureanu și Rodion Cămătaru.

În plus, ultrașii din Bănie l-au declarat „decedat” pe Băluță, prin intermediul unei postări macabre postate pe rețelele de socializare.

Gigi Becali se va enerva crunt

Acum, și Silvian Cristescu (52 de ani), fost fotbalist al „leilor din Bănie”, l-a criticat pe mijlocaș pentru decizia sa.

„Ce părere să am? Atât l-a dus mintea. Dacă i-a dat 20$ în plus, s-a dus. Unii au fost așa de-a lungul timpului la Craiova, alții nu. E o trădare, dar nu putem compara cu plecările lui Nicolae Ungureanu sau Rodion Cămătaru la Steaua și Dinamo. Și eu am plecat în condițiile în care aici, la Craiova, am avut porțile închise.

Ce era să fac? Să mă las de fotbal? El a avut toate porțile deschise aici și nu-l înțeleg ce a făcut el, decizia pe care a luat-o. Hai să-ți spun ceva, banii sunt foarte importanți, dar, uite, a avut aceeași ofertă. Îți spun sigur! Am discutat cu Rotaru și mi-a zis „Cristi, i-am dat fix cât i-a oferit și Gigi!” Ofertă identică!”, a exclamat Cristescu, conform Prosport.

Silvian Cristescu: „A renunțat la bani mulți Mitriță, comparativ cu Băluță”

Pe lângă asta, Silvian Cristescu a comparat situația lui Băluță cu cea a lui Alex Mitriță, care s-a întors recent la CSU Craiova, asta după ce și-a reziliat acordul pe care-l avea cu New York City FC.

„Mitriță voia să se întoarcă de anul trecut, a renunțat la mulți bani ca să vină aici. Iubește echipa, a renunțat la bani mulți Mitriță, comparativ cu Băluță. Legat de jocurile de noroc, nu e problema mea, e fix problema lui.

E jucătorul FCSB-ului, să fie sănătos, nu mai am ce să zic! Pentru Băluță s-a închis totul, nu mai există pentru Craiova. Cum să mai existe? Când, la 40 de ani? O să fie primit cu ostilitate când va veni aici, e normal să fie așa”, a mai spus apropiatul lui Mihai Rotaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed